[Film-Magyar]!! Vox Lux (2018) Film Online Videa Ingyenes

Vox Lux (2018) Film Online Magyarul

2018-12-07 NA Vox Lux HD

Film Magyar™

01:52:00

Vox Lux

Vox Lux Film Online Magyarul

 • Kiadási dátum: 2018-12-07
 • Clasificación: 6.9
 • Termelés: Sierra / Affinity / Bold Films / Andrew Lauren Productions (ALP) / Killer Films / Three Six Zero /
 • Műfaj: Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Vox Lux online filmek ingyen

Vox Lux teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Vox Lux film

Vox Lux filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Vox Lux

 • Brady Corbet
  Director
 • Brady Corbet
  Screenplay
 • Scott Walker
  Original Music Composer
 • Lol Crawley
  Director of Photography
 • Matthew Hannam
  Editor
 • Andrew Lauren
  Producer

Megjelenési dátum:
2018-12-07

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vox Lux

Vox Lux – Filmesek és színészek

Vox Lux

Natalie Portman
Celeste Montgomery
Vox Lux

Raffey Cassidy
Young Celeste / Albertine
Vox Lux

Jude Law
Manager
Vox Lux

Stacy Martin
Eleanor “Ellie” Montgomery
Vox Lux

Jennifer Ehle
Josie
Vox Lux

Willem Dafoe
Narrator (voice)

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Vox Lux online teljes film magyarul,Vox Lux teljes film magyarul, Letöltés Vox Lux videa tejes film, Vox Lux teljes film magyarul mozicsillag, Vox Lux teljes film online magyarul, Vox Lux magyar online

Hasonló kategóriában

6.5

A lankadatlan - A Dewey Cox sztori

A lankadatlan – A Dewey Cox sztori

Dewey Cox a zenetörténet legtökösebb rockere, akinek a dalait egy egész nemzet hallgatta. Pályafutása alatt három feleséget fogyasztott el és négyszáztizenegy nõvel bújt ágyba, de igazán csak egyet szeretett. Összesen harminchat gyereke született, közülük tizennégy házasságon kívül. A szex és a gyerekcsinálás mellett kipróbált minden piát és létezõ kábítószert, mégis valóságos nemzeti hõs lett. A zene volt ugyanis a mindene. Dewey Cox a tehetségének köszönhette, hogy egy kis vidéki senkibõl Amerika egyik legnagyobb rocksztárjává emelkedett.

7.5

Csillag születik

Csillag születik

Jackson Maine egy alkoholizmussal küzdő zenész, aki egy tehetséges, de még nem ismert énekes-dalszövegíró, Ally karrierjét próbálja sínre tenni, miközben kettejük közt szerelem szövődik.

6.9

Rocksuli

Rocksuli

Dewey Finn rockistenként definiálja magát. Ám úgy tűnik, bealkonyult neki, mert a gitárhőst senki sem kapja el, amikor önfeledten a nézők közé veti magát a koncerten. A bandája ki is rúgja a csapatból. Mintha ez nem lenne elég, a kérójából is ki akarják penderíteni, több havi bérrel lóg Ned nevű haverjának, akit a csaja is állandóan zrikál Dewey miatt. Így történik, hogy Dewey helyettesítő tanári állást vállal Ned helyett az iskolában. Mielőtt szétunná az agyát, rájön, hogy a srácokkal mást is lehet csinálni, mint napot lopni.

7.5

Majdnem híres

Majdnem híres

A hetvenes években néha még valóra váltak a lehetetlen álmok… Egy 15 éves rockrajongó srácot, aki egy helyi zenei újság számára írogat, felkéri a nagytekintélyű Rolling Stone magazin, hogy csatlakozzon a Stillwater együtteshez, és írja meg a koncertturné részleteit. A srác szerencséjére, a szerkesztő sosem találkozott vele: telefonon adta a megbízást. Ő tehát egy időre eltűnik édesanyja féltő szeme elől, és fejest ugrik a nagybetűs életbe. Ettől kezdve csak az utazás, a koncertek és az együttes mellől elmaradhatatlan rajongó lányok érdeklik. Figyel, csodálkozik és tanul. Meg nagyon élvezi az egészet. Meg nagyon szerelmes lesz az egyik lányba, a szólógitáros barátnőjébe.A turné véget ér, a Rolling Stone szerkesztői pedig leleplezik az újságírót: rájönnek, hogy egy kiskamaszt bíztak meg a feladattal. A cikk végül mégis megjelenik, a rock-nagycirkusz pedig megy tovább. (port.hu)