[Film-Magyar]!! Lizzie (2018) Film Online Videa Ingyenes

Lizzie (2018) Film Online Magyarul

2018-09-14 NA Lizzie HD

Film Magyar™

01:45:00

Lizzie

Lizzie Film Online Magyarul Pszichológiai thriller a Borden család hírhedt meggyilkolásáról 1892-ben.

 • Kiadási dátum: 2018-09-14
 • Clasificación: 5.2
 • Termelés: Artina Films / Destro Films / Powder Hound Pictures / The Solution /
 • Műfaj: Bűnügyi Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Lizzie online filmek ingyen

Lizzie teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Lizzie film

Lizzie filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Lizzie

 • Craig Macneill
  Director
 • Jeff Russo
  Original Music Composer
 • Elizabeth Destro
  Producer
 • Naomi Despres
  Producer
 • Noah Greenberg
  Director of Photography
 • Abbi Jutkowitz
  Editor

Megjelenési dátum:
US 2018-09-14

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lizzie

Lizzie – Filmesek és színészek

Lizzie

Chloë Sevigny
Lizzie Borden
Lizzie

Kristen Stewart
Bridget Sullivan
Lizzie

Jamey Sheridan
Andrew Borden
Lizzie

Fiona Shaw
Abby Borden
Lizzie

Kim Dickens
Emma Borden
Lizzie

Denis O’Hare
John Morse

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Lizzie online teljes film magyarul,Lizzie teljes film magyarul, Letöltés Lizzie videa tejes film, Lizzie teljes film magyarul mozicsillag, Lizzie teljes film online magyarul, Lizzie magyar online

Hasonló kategóriában

7.1

Elit játszma

Elit játszma

Molly Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők.Egy kis lelemény és kitartás árán a legnívósabb klub élére küzdi fel magát, ahol percenként dollármilliók cserélnek gazdát. A sikeres vállalkozásra az orosz maffia is felfigyel, csakúgy, mint az FBI. A diszkréciót mindennél fontosabbnak tartó lány nehéz helyzetbe kerül: ha nem akar rács mögé kerülni, ki kell szolgáltatnia exkluzív ügyfeleit a kormány embereinek. Az egyetlen szövetségese, ügyvédje, Charlie Jaffey (Idris Elba), próbálja kihúzni őt a csávából: meg akarja mutatni a világnak, hogy az elveihez végsőkig ragaszkodó pókerhercegnő korrektebb játékot űz, mint ahogy azt elsőre bárki gondolná.

7.1

Mary Shelley

Mary Shelley

Percy Bysshe Shelley, a 19. század egyik legkiemelkedőbb költője egy nap találkozik a 18 éves Mary Wollstonecrafttal. Shelley elhagyva családját összeköltözik Maryvel – az ifjú párnak a kor másik nagy tehetségű tollforgatója, George Gordon Byron ad menedéket. Svájci otthonában írja meg Mary a világirodalom egyik legnagyobb klasszikusát, a Frankenstein, avagy a modern Prométheusz című regényét, melyet Byron szellemtörténetei ihlettek. A film e szerelemnek és e mű születésének állít emléket.

8.5

Schindler listája

Schindler listája

Egyetlen ember is képes lehet arra, hogy a körülmények ellenére megváltoztassa a dolgok menetét. A mondás igazát mi sem bizonyítja jobban, mint Oskar Schindler története. A film főhőse, Oskar Schindler született üzletember és szerencsejátékos. A második világháború legelején elkerül a megszállt Lengyelországba és azonnal megérzi, milyen hatalmas üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtte. Baráti kapcsolatok és némi ügyeskedés révén megszerez magának egy gyárat – a Deutsche Emailware Fabrikot – és nem győz eleget tenni a beözönlő megrendeléseknek.

6.5

Joy

Joy

Joy neve azt jelenti: öröm. És valószínűleg nem véletlenül. Különleges nő: szeszélyes, bolondos, elszánt és erős; és – bármire hajlandó, hogy együtt tartsa családját, melynek tagjai legalább olyan dilisek és olyan makacsok, mint ő maga. Nincs túl sok esélye a sikerre. És ez ad neki szárnyakat. A szükség és egy álom, amelyhez gyerekkora óta ragaszkodik, végül elrepíti odáig, hogy egy sok millió dollár értékű vállalatbirodalom alapítója legyen.