[Film-Magyar]!! Volt Egyszer Egy Deadpool (2018) Film Online Videa Ingyenes

Volt egyszer egy Deadpool (2018) Film Online Magyarul

2018-12-11 NA Volt egyszer egy Deadpool HD

Film Magyar™

01:57:00

Volt egyszer egy Deadpool

Volt egyszer egy Deadpool Film Online Magyarul

 • Kiadási dátum: 2018-12-11
 • Clasificación: 7.6
 • Termelés: Marvel Entertainment / 20th Century Fox /
 • Műfaj: Vígjáték Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Volt egyszer egy Deadpool online filmek ingyen

Volt egyszer egy Deadpool teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Volt egyszer egy Deadpool film

Volt egyszer egy Deadpool filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Volt egyszer egy Deadpool

 • David Leitch
  Director
 • Rhett Reese
  Writer
 • Paul Wernick
  Writer
 • Ryan Reynolds
  Writer
 • Simon Kinberg
  Producer
 • Stan Lee
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-12-11

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Volt egyszer egy Deadpool

Volt egyszer egy Deadpool – Filmesek és színészek

Volt egyszer egy Deadpool

Ryan Reynolds
Wade Wilson / Deadpool / Juggernaut (voice) / Himself
Volt egyszer egy Deadpool

Fred Savage
Himself
Volt egyszer egy Deadpool

Josh Brolin
Cable
Volt egyszer egy Deadpool

Morena Baccarin
Vanessa
Volt egyszer egy Deadpool

Julian Dennison
Russell Collins / Firefist
Volt egyszer egy Deadpool

Zazie Beetz
Domino

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Volt egyszer egy Deadpool online teljes film magyarul,Volt egyszer egy Deadpool teljes film magyarul, Letöltés Volt egyszer egy Deadpool videa tejes film, Volt egyszer egy Deadpool teljes film magyarul mozicsillag, Volt egyszer egy Deadpool teljes film online magyarul, Volt egyszer egy Deadpool magyar online

Hasonló kategóriában

6.3

Télapu

Télapu

Nagyon úgy néz ki, hogy az igazi Télapó megöregedett, s miután leesett egy háztetőről, teljesen alkalmatlanná vált a télapóskodásra. Scott, aki amúgy alaposan benne volt a balesetben, a hidegben felveszi a Télapó kabátját, s ezzel mit sem sejtve aláírt egy szerződést, így mostantól fogva ő a Mikulás. Képzeljünk csak el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő, utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat! Szóval ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább Télapó mászik be hozzád.

6.7

Karácsony Artúr

Karácsony Artúr

Sok mindent tudunk már a világról, de a tudomány még mindig adós néhány nagy kérdés megválaszolásával. Ezek közül is a legtitokzatosabb: hogyan tud a télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Most végre itt a válasz: tökéletes, katonás szervezéssel, melynek sikerében több millió, a terepen dolgozó manóra, egy óriási, szuperszónikus szánra és egy tökéletesen működő parancsnoki bázisra van szükség. De hiába segít a fejlett technológia, néha mindenütt becsúszik egy kis hiba. Kétmilliárd gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kislány viszont semmit nem talál a csizmájában. A Télapó és parancsnokhelyettese (mellesleg elsőszülött fia), Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. És a saját szakállára beindít egy hibakijavító-akciót: amivel számtalan bajt, félreértés, és balesetet okoz.

7.2

Karácsonyi vakáció

Karácsonyi vakáció

Az Amerikai vakáció és Európai vakáció című filmekből jól ismert Griswold család újabb, karácsonyi kalandjaival ismerkedhetünk meg. Az egész család kész az év legmeghittebb ünnepére, a karácsonyra. A család sürög forog, vásárol és csomagol. Mindenki kitűnő ajándékokat vett szeretteinek és azon vannak, hogy sikerüljön titokban tartani azokat. Ismerve a Griswold családot tudható, közeleg a katasztrófa. Ahol a Griswoldok megjelennek onnan az emberek azonnal menekülni kezdenek, mert körülöttük minden leomlik, összedől, kigyullad, elpusztul. Vajon képes-e egy család romba dönteni a karácsonyt?

6.5

A Grincs

A Grincs

Egy aprócska hópihében, a havas táj rejtekében bújik meg Kifalva, a pisze orrú Kik birodalma. A Kik kedvenc ünnepe a Karácsony, lázasan készülődnek hát a Szentséges Éjre. Az utcák és a házak díszben állnak, mindenki ajándékokért rohangál. A kis Cindy nem érti, minek ez a nagy felhajtás…Ám van valaki, aki ferde szemmel nézi a nagy nyüzsgést. Elég a nevét kimondani, és máris a hideg futkos minden Ki hátán. Fenn lakik a közeli Kobak-hegyen, a barlangjában, ki nem állhatja a Karácsonyt. Ő a Grincs! A kis Cindy azonban nem hisz a Grincsről szóló legendáknak, és azt akarja, hogy a rettegett zöld mumust válasszák meg Kifalva Karácsonyi Mókamajszterének. Felkerekedik hát, hogy ő maga adja át a meghívót a mogorva, morc manónak.